pátek 16. října 2015

Iron- Frost 15. kapitola

   "V- věřil bys mi, že jsem myslel, že bys mi zdrhnul?" zeptal se Tony a snažil se ignorovat třeštící hlavu.
   "Co bych potom z tebe měl?" uslyšel Lokiho hlas a jeho uklidňující pohled ho těšil a hřál u srdce.
   "Dal bych si kávu," zamumlal ještě černovlasý bůh a na sucho polkl. Tony se zmoženě usmál.
   "To upnutý triko ti sekne."
   "To se vsadím," nechal se Loki slyšet, ale pak zasykl. Prudce pohnul hlavou a ta ho začala opět bolet, jako by v ní měl střepy. Tony jej tragicky pozoroval, ale momentálně nic nezmohl. Mohl ho jen sledovat.
   Najednou se místnost zdála větší. Ano, opravdu se zvětšovala. Kolem nich vířila Antiova magie a zpracovávala pokoj do potřebného tvaru a velikosti.
   Potom přicházeli další bezobličejoví tvorové a vedli Avengers. Nejprve přivedli Steva Rogerse, který měl bolestně zavřené oči a ze rtu mu stékal pramínek krve. Svůj kostým měl na několika místech zpřetrhaný a sotva se držel na nohách. Dovedli jej k- nyní mnohem delší- stěně, na které se opět objevily řetězy a uvěznily kapitána v pevném sevření.
   Ostatní na tom nebyli o nic lépe. Clint sebou ještě házel a vysloužil si několik ran od těch záhadných postav, s kterými ani nehnul. Natashu dotáhli v bezvědomí a Thora přivedli dva, kteří na sobě měli pár prohlubenin po bohových úderech, ale to je také nezastavilo. Nakonec dorazil sám Anti.
   "Je mi pouze líto, že se tohohle setkání nemůže zúčastnit i váš přítel Bruce. Ale nebojte, je o něj dobře postaráno. A nyní... Proč jsme se tu dnes všichni sešli? Zábava teprve začíná, to si buďte jisti."

3 komentáře:

  1. Ohhhh, já toho chlapa miluju! *slabost pro záporáky se opět ozývá* :D
    Ne, ale chudák Tony. A chudák Loki. A ostatní. Chtěla bych aby byli zase volný a v pohodě a šťastně tancovali na vrcholu duhy. Ale ok, to by byla nuda, takhle je to zajímavý :3 Nicméně stejně doufám, že už se od toho týpka brzo dostanou :D I když je cute a tak :D

    OdpovědětVymazat
  2. Karin začínám se bát.

    OdpovědětVymazat