úterý 8. září 2015

Iron- Frost 4. kapitola

   Tony Stark sešel dolů a viděl Furyho nervózně přecházet po jeho obýváku. Jakmile ho spatřil, spustil.
   "Starku, proč nezvedáte telefony a neodpovídáte na maily?! To už je jedno. S.H.I.E.L.D. zaznamenal nebezpečnou aktivitu v severní části města. Ostatní členové týmu jsou již připraveni a vy jste jediný, na koho se čeká."
   Tony přestal vnímat u druhé věty. Přemýšlel, zda o Lokim ví.Pravděpodobně mu o něm Thor neřekl, aby svého malého bratra ochránil. A bůh lsti zůstal nahoře, takže mu asi nechce lézt na oko.
   Vůbec nevnímal, co do něj Fury hustí, ale pochopil, že ho potřebují. Brzy přiletělo jeho brnění a byl připraven.
   Vyrazili ven a Tony na místo doletěl. Spatřil kapitána Ameriku zpacifikovávat jednoho rebela, který na něj vyběhl z ocelovou tyčí.
   'No, moc kreativní teda nejsou,' pomyslel si Iron man a pustil se do nově se hrnoucích nepřátel.
   Thorovi se bránit nedělalo sebemenší potíže a kladivem jich sejmul několik naráz. Black Widow pobíhala sem a tam a po nepřátelích střílela. Vypadalo to, že se dobře baví.
   Hawkeyeho vidět nebylo, ale Tony si všiml, že se někteří občas sesouvají k zemi. Šípy svištěly všude kolem. Hulk byl slyšet z velké dálky a doplňoval ho také řev vyděšených obyvatel města i jejich protivníků.
   Bitva byla až směšně jednoduchá a krátká, ale každý koupil pár zranění. Nikdo však nemusel zůstat delší dobu na ošetřovně. Starka šíleně bolela záda a už se viděl doma. Thor ho však tak rychle odejít nenechal.
   "Anthony... Jak se daří bratrovi?"
   "Mě je fajn, dík za optání."
   "Starku...?"
   "Tvýmu otravnýmu bráchovi je dobře. Je to furt ten samej bastard, kterýho jsi mi podstrčil."
   Bůh trochu nespokojen zavrčel, ale to už Tony neslyšel. Odletěl domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat