sobota 26. září 2015

Iron- Frost 10. kapitola

   Dva muži seděli v obývacím pokoji a opět se ládovali pizzou, kterou si objednali. Tony pozoroval Lokiho, který spokojeně mlaskal a jídlo v něm mizelo tak rychle, že to Stark sotva stačil registrovat.
   Líbil se mu jeho dlouhý bílý krk a odolával pokušení se do něj zakousnout. Pak se ale zarazil, když spatřil, že občas se mu na něm něco zablískne. Bůh si jeho pohledu všiml.
   "Co to máš?"
   Loki si povzdechl a po chvíli se mu kolem krku začal rýsovat tenký lesklý obojek s černými ostny. Stark na něj udiveně hleděl.
   "To snižuje mou magii na minimum," přiznal Loki. Tony se až podivil, nakolik mu černovlásek důvěřuje, že se mu svěřil. Zatvářil se chápavě.
   Den jim uběhl dost rychle. Strávili ho sledováním stupidních, ale chytlavých seriálů, pobytem v pracovně a nakonec se mlčky shodli na tom, že půjdou do postele.
   Stark zamířil do svého pokoje a bůh šel automaticky za ním. Nemluvili, ani nemuseli. Oba to brali tak prostě přirozeně. Přitulili se k sobě.
...
   Tonymu bylo příjemné teplo a tak se probouzel pomalu, ale spokojeně. Se zavřenýma očima zavrtal nos do polštáře a rukou zajel na druhou stranu postele.
   Chvíli jen hledal kolem sebe, ale když nic nenahmatal, donutil se otevřít oči. Loki tam nebyl.

2 komentáře:

  1. Oh, sviňušák Loki :(
    Tyjo... je tahle povídka propojená se Stucky povídkou? Nebo je Loki/Tony v tamté povídce jiný příběh než tohle? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, tahle povídka na Stucky povídku nenavazuje. Ale je to zajímavá idea, nenapadlo mě to :D :)

      Vymazat