sobota 9. ledna 2016

Okouzlení 2. část

 Ahojda.
Tak jsem chtěla nějak napsat pokračování toho Thorcky, což jsem taky udělala, ale nějak to nedopadlo tak, jak bych chtěla... Nevím, jaký by to mělo asi být, ale tohle je příšerně přeslazený. Je to až tak moc sladký, že je mi líto sem dávat nějaký varování, ale přece jenom...
15+
Téma: Thor je nenapravitelný romantik s Mjollnirem v kalhotách. :D
Jinak už pracuju na epilogu Loki/ Bucky povídky.
PS: Líbila se mi myšlenka, že by se Bucky seznámil s Lokim jakožto přítel jeho bratra. Takže k téhle původně jednorázovce přidám ještě jednu část, kde k tomu dojde. Mám to rozepsaný, ale teď to nějak stagnuje, ale někdy se k tomu určitě dostanu.
Maya




    "A Loki je teda..."
   "Můj bratr," dokončil za něj Thor větu. Vychrlil na Buckyho moc informací najednou a ten se to teď snažil nějak strávit.
   "Ledový obr?"
   "Správně," usmál se hromovládce. "Nyní je řada na tobě, Jamesi. Pověz mi něco o sobě," pobídl ho.
   "Ono to není moc pěkný," vymlouval se tmavovlásek. "A navíc si většinu svý minulosti ani nepamatuju," vysvětlil a ledabyle pokrčil rameny. Thor mu věnoval chápavý pohled a chytil ho za ruku, kterou měl položenou na stole.
   Protože to tu ani jeden z nich neznal, vlezli spolu do první kavárny, co našli a okamžitě na sebe strhli moc pozornosti. Lidé tu seděli už podezřele moc dlouho a právě teď je hypnotizovali zvědavými pohledy. Kdo by si nechal ujít pohled na mohutného boha hromu, který si objednal snad vše, co tu měli a hlavně který svádí bývalého zločince s kovovou rukou, kterou neustále omylem ťuká do skleniček a nechtěně je svou silou rozbijí? I přes všechno tohle to ovšem nevypadalo, že by to blonďáka zajímalo.
   "Můžeš to shledávat pozitivním, Jamesi. Byla ti udělena možnost začít nový život a ten bude pouze takový, jaký si ho určíš ty sám," řekl mu chytře.
   "A ty bys chtěl být součástí mýho novýho života?" zeptal se voják. Odpovědí mu byla drobná pusa na ruce za hlasitého jásotu místního davu.
   "Více nežli cokoliv."
   "Tak teda půjdem odsud pryč. Můžem začít nový život někde jinde, než zrovna v týhle kavárně," pravil a následně se uchechtl, když Thor při zvedání drcl do stolu, čímž na ubruse vytvořil hromádku smíchanou z pepře, soli a cukru a místní sebranka na to reagovala smutným "ouuuu."
   "Dobrá tedy," promluvil poté, co se to pokusil marně uklidit a personál ho ujistil, že se o to postará sám. "Půjdu zaplatit."
   "Hele, já platím. Rozmlátil jsem většinu nádobí..." protestoval Barnes, ale on se odbýt nenechal.
   "Já mám zdejší měnu a navíc mám tušení, že je zde zvykem platit za svou dámu," řekl úplně prostě a odešel k pokladně. Bylo slyšet smích a pleskot, ale ani tomuhle Thor nevěnoval nejmenší pozornost. Za chvíli už se vrátil k Buckymu a společně se dostali na čerstvý vzduch.
   Voják se zamyslel. Zajímá se o něj nádherný a bohatý chlap, neměl na co si stěžovat...
   "...nejsem žádná dáma," zavrčel nespokojeně.
   "Jsi má princezna," ujistil ho bůh, načež schytal šťouchanec do boku.
   "Omlouvám se, Jamesi," zakňučel a přitáhl si ho k sobě. "Chci ti tím pouze říci, že tě mám velmi rád, to je vše," vysvětlil mu a políbil ho na čelo. Barnesův nasupený výraz se změnil na usměvavý s rudnoucími tvářemi.
   "Vážně?" zavrněl a více se k němu natiskl. Občany, procházející v ulici okolo nich, přestal vnímat a spíše se věnoval oceánové hloubce blonďákových očí.
   "Samozřejmě," potvrdil mu a sklonil se k němu, aby ho mohl řádně políbit. Trvalo to ale jen pár vteřin, než je ofoukl ledový vítr. Bucky ho pustil.
   "Je už skoro tma a taky trochu zima, nepůjdeme ke mně?" zamrkal nevinně. Thor kývl a i přes protesty ho vzal znovu za ruku, aby ho mohl držet celou cestu, která zase tak dlouhá nebyla, protože Barnesův S.H.I.E.L.D.em přidělený byt byl poblíž.
   "Řekni mi, Thore... To je poprvé, co chodíš s mužem?" zeptal se a k jeho překvapení blonďák nějaký čas váhal, než kývl na souhlas.
   "Ano, je to poprvé, co mám s s mužem vztah. Loki mne měl dříve velmi rád a toužil po společně strávených nocích, avšak já jej odmítl. Nechtěl jsem v něm vidět svého milence."
   James se leknutím rozkašlal. "C- co?! Myslel jsem, že jste bratři," dostal ze sebe po chvíli.
   "Je adoptovaný," vysvětlil.
   Bucky si to v duchu připsal na seznam věcí, o kterých nemluvit a nezmiňovat je.
   Když došli k dané budově a vystoupali schody, musel ho Bucky pustit, aby mohl po kapsách hledat klíče. Uvnitř bytu bylo teplo, domovník zřejmě topil celý den kvůli podzimnímu sychravému počasí. Voják si sundal svou černou mikinu s kapucí, kterou vždy nosil naraženou na hlavu, ale dnes mu ji Thor nedovolil nasadit. Chtěl se na něj dívat.
   "Asi bych se měl osprchovat," promluvil Barnes jako první.
   "Dobrá, myslím, že je mou povinností jíti s tebou," řekl blonďák rozhodně a Bucky na něj překvapeně vzhlédl.
   "Na prvním rande? Ach, ty romantiku," zasmál se.
   "Co na to říci? Jsi vskutku okouzlující, můj milý," odpověděl mu, přitáhl si ho k sobě a políbil, tentokrát trochu jinak. Nyní bylo jejich líbání prosycené vášní a nedočkavostí obou dvou.
   "Tak... půjdeme?" zeptal se nižší, když se od něj odtrhl, tváře rudé a prsty bloudící po bohových napnutých svalech.
   "Já půjdu, ty nemusíš," opravil ho vyšší.
   "Jak to- och," dostal ze sebe Bucky, když ho vzal jeho přítel do náruče a odnášel ho do koupelny.
   "Hehe, ne, musíš tady doleva přes ložnici, tam je koupelna," navigoval ho a rukama mu objímal krk. Zasypával jeho tváře drobnými polibky a spokojeně pohupoval nohama. Thor se smál a položil ho na zem až před sprchovým koutem.
   Opět je strhla vášeň a za divokého líbání se ze sebe snažili strhat veškeré oblečení, jelikož najednou zjistili, že jim překáží. Jen s minimálním přerušováním jejich spojení se Barnes vysoukal z kalhot rovnou i ze spodním prádlem a přes hlavu mu bylo Thorem přetáhnuto tmavé tílko. Viking se na chvíli zastavil, aby si ho mohl prohlédnout. Očima těkal po vyrýsovaných břišních svalech a zastavil se u jeho vzrušeného údu. Silně ho stiskl a začal ho pomalými tahy dráždit. Voják zalapal po dechu, zaryl mu nehty do paží, a pohyboval se pánví proti němu.
   "T- Thore... ah."
   "Ano, Jamesi?"
   "P- pořád jsi o- oblečený," upozornil ho trhaně a blonďák ho pustil, aby si mohl nacvičenými pohyby sundat svrchní část brnění, vyzout vysoké boty a nakonec se zbavit těsných kalhot, pod kterými už byl jen jeho penis.
   "Páni," vydechl tmavovlásek překvapený jeho délkou. Vzal tentokrát on za ruku ho, vstoupil s ním do sprchy a nastavil vodu. Oběma padaly dlouhé mokré vlasy do tváře. Thor si ty svoje shrnul dozadu, musel se usmát, jak roztomile James vypadá a chvíli na něj zíral.
   "Něco je špatně?" zeptal se Bucky opatrně, když se delší dobu nic nedělo a sjel očima na svou kovovou ruku, která byla ošklivě spojená s jeho kůží. Odinson mu ale vzal tvář do dlaní a natočil ho k sobě.
   "Vše je v nejlepším pořádku, pouze si nemůžu užít pohled na tebe, jsi nádherný," sdělil mu a znovu ho objal. Jejich rozkroky se o sebe otřely a oba vzrušeně zavzdychali.
   "Ty víc," ujistil ho voják, než se jejich rty znovu setkaly v polibku. Hladili se, kam jen dosáhli a zkoumali tělo toho druhého. Poté před ním Bucky klesl na kolena, aby mohl mít přímo před sebou jeho chloubu čekající na jeho dotek. Neváhal a mučivě pomalými tahy přes ní přejížděl, svou kybernetickou rukou ho občas chladil, než ho pojal do úst a začal mu ho nestydatě kouřit. Asgarďan zasténal a vnořil mu prsty do mokrých vlasů, aby ho donutil udělat, co chce a zrychlit tempo. Přirážel do jeho úst, přestával se ovládat, než Barnes znovu zpomalil a jazykem se pak vrátil k dráždění jeho špičky.
   "Ach... Pojď za mnou, Jamesi," zachraptěl a vytáhl ho k sobě nahoru, aby ho mohl znovu políbit. Rukama přitom objímal jeho pas a hladil zadek. Prstem zabloudil níž a propracoval se dovnitř jeho těla. Mladší muž zakňučel a bolestí vytřeštil oči. Tohle nedělal už hodně dlouho.
   "T- tady?" vydechl nadrženě, když se prst v něm začal pohybovat.
   "Chceš?"
   "Ano," nedočkavě.
   Znovu obmotal ruce kolem jeho pasu a postupně s ním dosedl na studenou podlahu sprchy. Teplá voda dopadala v drobných kapkách na jejich žhavá těla, takže jim zima nebyla a když Thor přetočil Barnese na všechny čtyři, posloužila jim i místo lubrikantu. Vrátil se zpátky k přípravě, Bucky poklesl v loktech a spokojeně vrněl. Když narazil na jeho prostatu, prohnul se v zádech jako luk a zašeptal milencovo jméno.
   "V pořádku? Dělám to správně? Neubližuji ti?" optal se ho nejistě, protože s tímhle neměl žádné zkušenosti
   "A- ano, Thore, u- už si mě můžeš vzít," řekl James toužebně, roztáhl nohy do sebe a víc na něj vyšpulil své pozadí. Druhý muž to pochopil, vzal do dlaní svůj pulzující úd a pomalu do něj začal pronikat. Tmavovlásek nedokázal zadržet hlasité steny, ve kterých se skrývala značná doba v osamění.
   Byl v něm až po kořen a čekal, až si zvykne. Bucky se prohnul proti němu a tak začal s přirážením. Bylo mu příjemné, když se kolem něj tak úzce stáhlo Barnesovo tělo, docela jiné než u ženy. Zavzdychal, chytil ho za boky a pokračoval v drsnějším tempu, když ho k tomu jeho přítel vybídl.
   Po nějaké době zpomalil, položil se na jeho prohýbající se záda, jemně dráždil jeho penis a špital mu do ouška slova lásky. U toho pouze kroutil boky, aby tak trochu oddálil konec jejich spojení.
   "Ach, Thore," zakňučel voják frustrovaně ze zpomalení.
   "Copak, broučku?" olizoval jeho mokrý krk a odhrnoval mu vlasy na stranu.
   "Ne- přes- tá- vej."
   "Nepřestanu," ujistil ho, zase trochu zrychlil a i přes ne moc pohodlný úhel ho políbil. Barnes zasténal do polibku. Poté už konečně dosáhl úlevy a Thor cítil jeho horké sperma mezi prsty. Po pár zbrklých přírazech ho následoval a ještě chvíli s ním zůstal na místě, aby se zklidnil.
   Vystoupil z něho, načež ho Bucky něžně objal. "Bylo to úžasné," šeptl a jak byl k němu natisknutý, mohl cítit hlasitý tlukot srdce obou dvou.
   "Díky tobě, má princezno. To ty jsi úžasný." James mu to nevyvracel ani neprotestoval proti tomu oslovení a začal se znovu věnovat jeho rtům Nemohl se jich nabažit, stejně jako Thor těch jeho. Vyrušila je až studená voda, která začala téct ze sprchy, protože teplou už vyčerpali a než se vymotali  ven, byli už promrzlí.
   Rychle se utřeli a pak se zamotali stále nazí do hřejivých peřin. Unaveně se k sobě přitulili, Bucky si položil hlavu na hromovládcovu hruď a přitáhl si deku až pod bradu.
   "Děkuji ti, Jamesi," ozvalo se po chvíli.
   "Hmm?" zůstal dál v této poloze, jen mu dlaní přejížděl po břichu, to se mu zatraceně líbilo.
   "Myslím, že bez tebe bych nebyl šťastný."
   "A teď seš?"
   "Zcela," potvrdil mu blonďák.
   "A čím to?"
   "Mám u sebe tu nejkouzelnější osobu, jakou jsem kdy poznal," vysvětli mu.
   "Koho?" škádlil ho dál Bucky. "Snad ne toho svýho úchylnýho brášku čaroděje? Taky bych se s ním rád seznámil."
   "Ty můj malý pokušiteli," uchechtl se Viking a následně z jeho úst vyšel další procítěný vzdech. Barnes se jen uličnicky usmál a docupital prsty ještě níž, aby mohl jeho mužství vzít celé do ruky a promnout ho.
   "Nezvládl bys druhý kolo?" zeptal se provokativně a schoval hlavu pod peřinu. Thor místo odpovědi pouze znovu zasténal, zaklonil hlavu a zavřel oči. Zároveň z něho odhrnul deku. Buckyho šikovný jazyk a prsty způsobily, že netrvalo dlouho a byl opět vzrušený. Voják začal hlavou pohybovat v pravidelném tempu nahoru a dolů a jazykem tvořil tlak na jeho žalud. Po chvíli se znovu zvednul, položil se vedle něj a sledoval, jak zrychleně dýchá.
   "Čím jsem si to vysloužil?" usmál se Odinson a to už ho přetočil z boku na záda a opatrně ho zalehl.
   "Taky bych se na to mohl ptát," zacvrlikal hnědovlásek a Thor ho políbil. Potom si motýlími polibky propracovával cestu přes jeho krk, bříško, chvíli se věnoval jeho penisu, než začal olizovat jeho otvor. Tentokrát se mu věnoval velmi pomaloučku, aby si tyto jejich první, vlastně druhé, chvíle v milostném spojení plně užili.
   Usoudil, že by to stačilo, vrátil se k němu, aby mohl znovu zlíbat ten obličej zrudlý vášní. Na chvíli v něm spatřil něco divočejšího, než jej Barnes ve vteřině přetočil a on skončil opět na zádech. Bucky vzal jeho penis do ruky a pomalu si na něj sedal. U toho si skousl ret, zavřel oči. Thor ho pozoroval, držíc jeho pas, aby mu v tom mohl pomáhat.
   Když už v něm byl Thor skoro celý, zapřel se, začal se pomalu pohybovat zpátky a kroutit boky. Dlaně si položil na blonďákovu svalnatou hruď a snažil se utlumit hlasité vzdechy.
   "Chci tě slyšet, Jamesi," pravil bůh a Bucky na něj zmateně zamrkal velkýma modrýma kukadlama. Poté se vesele ušklíbl a začal s rychlejším tempem, aby tak donutil zasténat hromovládce.
   "A já zas tebe," oplatil mu a sklonil se pro další polibek.
   Teď už se neovládal ani jeden, hlasitě vzdychali, osahávali se, mazlili, líbali, milovali a škádlili. Po celou noc. Nebylo divu, že se ráno nechtělo ani jednomu stávat z důvodu naprostého vyčerpání a bolesti svalů. Takže několik dalších dní v podstatě nevylézali z domu a plně se věnovali sobě navzájem. Ostatní počká.


2 komentáře:

  1. Oh. My. God.
    :3
    Já to tak miluju! Je to tak divnej pár a zároveň je to tak sladký a úžasný a...shippuju to! Bože, tyhle dva spolu :3 Četla jsem to už dřív, ale problémy s internetem a nepodařilo se mi komentovat. Neskutečně moc se těším na ten poslední díl! Setkání Buckyho s Lokim, oba chtěj Thora.... skončí to trojkou? :3 ...ne, dobře. Tak to dopadá jen v mých divných povídkách :D *nenápadně pokukuje po rozepsaném Stuckony*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty tvoje komentáře jsou vždycky lepší, než celá ta moje povídka, to je zajímavé. :D
      Jinak, že by se nějak dali dohromady všichni tři, to mě nenapadlo, ale... Teď to nedostanu z hlavy! :D
      Děkuji za chválu, pomalu se rozplývám. :3
      Maya

      Vymazat