čtvrtek 19. listopadu 2015

Iron- Frost 17. kapitola

Chtěla jsem přidat Loki/ Bucky povídku, ale nějak teď nevím, kam jsem ji založila.Takže tu máte Ironfrost povídku, která už se pomalu blíží ke konci, zbývá už jen pár kapitol. Tahle je ještě k tomu taková kratší, ale slibuji, že příště to bude lepší.
Přeji příjemné počtení. :)
Maya


   Tony už v pravé ruce svíral součástku Ironmana s repulsory. Pohlédl na blonďatého boha asi metr vedle sebe, který napínal řetězy a vyděšeně jej sledoval.
   Trvalo dvě vteřiny, než se povedlo Starkovi jeden Thorův řetěz rozstřelit. Bůh neváhal ani na okamžik a vyskočil. Druhou rukou si pomohl a se zaťatými zuby osvobodil svou levačku.
   Anti už si toho všiml. Okamžitě naň poslal část své armády. Thor k sobě přivolal kladivo, předtím kvůli řetězům nemohl.
   Zuřivě se oháněl kolem sebe a chránil Tonyho, než se stačil sám dostat z kovového sevření. Povedlo se, ale to bylo to nejmenší.
   Starkovi se povedlo osvobodit zbytek týmu, alespoň tedy ty, kteří se mohli bránit. Steve vyskočil a podařil ose mu prodrat si cestu na druhou stranu pokoje pro jeho svůj štít a s viditelnou bolestí ve tváři se bránil. Natasha, která se již probrala, společně s Clintem se bez svých zbraní schovávali za Thorem a bránili se pouze zbylými kusy řetězů na svých zápěstích. Loki ležel v bezvědomí na místě. Tony alespoň zatraceně doufal, že je jen v bezvědomí!
   Neměli šanci. Tvorové byly nezranitelní, mohli je jen odstrkovat a některé se jim povedlo, hlavně tedy jejich bohovi, trochu pomačkat. Byla ale jen otázka času, než... Než se vyčerpají, padnou.
   Ironman je s jedním repulsorem odháněl od sebe, ale pak ho Antiova magie vyhodila do vzduchu a mrštila s ním o stěnu. Tonymu dělalo problém se znovu nadechnout a pak zvednout pohled k zuřícímu mágovi. 
   "Mohli jste zemřít v klidu! Spolu! Já vám to takhle nabídnul, stejně by jste brzy zemřeli. Hrdinové umírají brzy, Anthony. Teď už je to jedno, nechám ti vybuchnout ten tvůj obří mozek!" zaječel Anti a Tony jen skučel a držel se za hlavu.
 Pár vteřin neskutečného bolehlavu se mu zdálo jako několik hodin. Zhroutil se na zem a z pod pevně sevřených víček mu vyhrkly slzy. Nemohl křičet, mohl jen čekat na konec, na vysvobození z toho pekla, ale...
   Bolest najednou ustala. Tonymu ještě brněly zuby, ale přinutil se pomalu otevírat oči. Anti se zhroutil vedle něj a nad ním stál Thor s šíleným výrazem v očích. Natáhl ruku a Mjollnir se vrátil zpět ke svému majiteli.
  Stark se plazil pryč, protože se blízko něj začala rozšiřovat obrovská krvavá skvrna a on neměl sílu vstát.
   Antiova armáda se zhroutila k zemi a stát zůstali jen otlučení členové Avengers. Tony spatřil Lokiho, svého boha, který nejevil žádné známky toho, že by hodlal vstát (a zakřičet Loki´d). Miliardář se jen s námahou otočil zpět a rozmazaným zrakem sjel na krvácejícího mága za sebou.
   Anti se pohnul. Samozřejmě. Takový šílený kouzelník se přeci nedá zabít jen tak, to by bylo až moc jednoduché, určitě vydrží víc, než...
   Tony omdlel. Poslední, co stihl, bylo, že otočil hlavu a naposledy pohlédl Lokiho  nehybný obličej.

3 komentáře:

  1. Tak jestli se teď probere a bude zas někde přivázanej, asi umřu :D Ne, je to super. Ale už potřebuju víc frostiron chvilek :'D
    Těším se na další díl :3

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj komentář mě potěšil a taky rozesmál. :D moc díky za něj :)

    OdpovědětVymazat
  3. Karin doufám že se z toho dostanou to je nervák.

    OdpovědětVymazat